To Do List en meteen de update van juli 2016

Todolist

Heb je daar ook wel eens last van, je wil zoveel tegelijk doen, dat er eigenlijk niets meer uit je handen komt. Ik heb dat dus heel vaak.
Wij zijn al sinds eind 2002 een oud huis aan het opknappen. Dit is echt zo’n never ending story. Inmiddels moeten we ook gewoon onderhoud plegen en zijn er ook een aantal zaken die ik weer wilde veranderen. Daarnaast komt er tegenwoordig vanuit Instagram, Pinterest, Tijdschriten etc. ook een enorme stroom met inspiratie en ideeën in mijn hooft. Waar ik dan heel enthousiast dingetjes voor ga kopen of zelfs aan begin, maar die ik niet afmaak. Daarvan krijg ik nu onderhand wel het gevoel dat mijn hoofd overloop. Overal liggen spullen waar nog iets mee gedaan moet worden.
Dus ik heb een leuk, simpel boekje bij de Hema gekocht en ik ben met wat verschillende categorieën weer eens een to do list gaan maken.
Een aantal mensen lachen me altijd uit om mijn lijstjes, maar op een of andere manier is dat voor mij de enige manier om dingen ook afgerond te krijgen en zo mijn hoofd (en mijn huis) weer wat opgeruimd te krijgen. De korte To do list bestaat inmiddels uit zo’n 200 dingen. Dit varieert van grote schilderklussen en andere dingen voor in huis, tot kleding die korter gemaakt moet worden, dingen die ik voor mijn Blog wil doen en freubeldingen die ik bedacht heb,

Todolist aug 2016

En dit is dan nog alleen maar de korte to do list. Het leek me niet handig om alles uit huis wat stiekem nog moet gebeuren ook nog op de lijst te zetten, dan worden we helemaal gek hier in huis;-). Eerst maar eens deze lijst wat kleiner zien te krijgen.
Om de druk voor mezelf nog wat op te voeren om de klusjes echt uit te voeren, ga ik elke maand een update plaatsen wat ik zoal afgerond heb. En de eerste update vind je dan ook hieronder van de maand juli 2016.

Update juli 2016

1. nr 1 van mijn uitgevoerde klusjes was het plakken van de schoentjes van Larsman. Van die afgetrapte schoentjes zal ik maar geen foto laten zien, maar hij kan er weer op naar het kinderdagverblijf;-)

2. Dit leuke dekbed kocht ik bij H&M voor Lars. Alleen zijn dekbed komt er steeds uit, omdat het gat onderaan iets te groot is. Een drukkertje aan de onderkant gezet en het probleem is verholpen.
Dekbed Jongenskamer

3. Nog zo’n ieniemini klusje, was in vijf minuten gepiept om het gaatje in mijn vest dicht te maken. Toch lag het er al 1,5 jaar.
Vestje hersteld

4. Op het keukentje in mijn atelier hebben we eindelijk de handgrepen gezet. Jeetje dat maakt het toch een stuk makkelijker om iets uit het keukentje te pakken. Nu nog de vlekken van het roestvrijstaat zien te verwijderen;-)
Handgreepjes op keuken atelier

5. en 6. De touwtjes van deze leuke plaid eindelijk weggewerkt en maar meteen een blogpostje over geschreven. Je kunt de Blog over deze DIY hier lezen
Plaid over bureaustoel

7., 8. en 9. Drie bakken voor in de tuin van Fiber Clay hoogglans zwart geschilderd en daarna mooie grasplantjes in gezet. Heel blij met het resultaat! Lees er meer over hier.
Plantenbakken klaar op terras

10. Doorzichtige pot van de Action matzwart gespoten.
Zonnebloemen in zwart gespoten pot Action

11. Twee kleine doorzichtige vaasjes wit en twee doorzichtige kandelaars matzwart gespoten, deze komen ook van de Action vandaan.
Vaasjes zwart en wit gespoten

12. Ik had een aantal goudkleurige woonaccessoires bij de H&M gekocht. Maar uiteindelijk vond ik het goud toch niet zo heel mooi in ons huis staan. Dan maar met de matwitte en matzwarte spuitbus erover heen.
Goudkleurige spullen wit en zwart

13. De Beukenhaag in onze tuin was prachtig, alleen je kon nooit tot achterin de tuin kijken. En daarnaast was hij ook wel heel hoog geworden, zodat snoeien steeds lastiger ging. Rigoureus gesnoeid en meer dan 2 meter lager gemaakt.
Gesnoeide heg in tuin

14. Een hele lelijke lamp van de vorige bewoners hing nog steeds tussen de beukenhaag aan de garage. In de eerste instantie konden we er niet bij en daarna was hij eigenlijk niet zo goed meer zichtbaar door de beukenhaag. Echter nu die zo heel erg gesnoeid was, viel de lamp wel heel erg op. Meteen maar eraf gehaald.
lelijke lamp van garage afgehaald

Toch heerlijk 14 dingen van onze to do list afgewerkt. En ik ben ondertussen ook al bezig met andere items, maar die kosten wat meer tijd. Hopelijk in de maand augustus ook weer een flinke lijst afgerond;-)

Zo ik ga weer lekker aan de klus om de volgende items van mijn lijst af te werken.

Heb je vragen over de DIY projectjes of wil je graag laten zien hoe jouw project is geworden? Sinds kort heb ik ook een Facebook group gemaakt Goodlives interior projects group. Je moet je wel even aanmelden als je lid wil worden.

KleinlogoGoodlives

 liefs Claudia

My Socials Goodlives

(Visited 276 times, 1 visits today)

Eén gedachte over “To Do List en meteen de update van juli 2016”

Geef een reactie