Zwart-Wit speelkleed van H&M

Lars op het speelkleed van H&M

Ik ben al een paar weken druk op zoek naar leuke accessoires voor de nieuwe kamer van mijn zoontje. Zijn kamertje zijn we aan het opknappen en ik heb inmiddels al een paar meubels besteld.
Ik probeer zijn kamer een beetje een stoere industriële uitstraling te geven, hierbij moet ik wel oppassen dat het geen tienkamer wordt, mijn zoontje is namelijk pas 2,5 jaar.
Een van de dingen die ik tegenkwam was het ontzettend leuke speelkleed van H&M. Gelukkig niet met van die felle kleurtjes, maar mooi in zwart en wit. En met een weg erop, wat altijd goed is, want mijn zoontje is echt helemaal gek van auto’s.
Meteen bij H&M op de site gekeken, maar hij was uitverkocht. Meer dan een week keek ik elke dag wel een paar keer op de H&M app. Maar 1 keer kon ik het kleed een keer vinden, maar toen was het meteen alweer uitverkocht. Ondertussen vond ik wel het mokje, het bordje, het schoolbordje in de vorm van een auto en een schaaltje, allemaal passend bij de serie. Ook deze zijn steeds uitverkocht, maar door vaak te kijken, kon ik toch alles verzamelen. Behalve dat hele leuke kleed.

Zwart-witte speel accessoires van H&M

foto H&M

In de Franse webshop kon ik het wel vinden, maar die sturen niet naar Nederland. Uiteindelijk heb ik H&M een mailtje gestuurd met de vraag of ze het nog op voorraad zouden krijgen.
Bleek dat de dame van de klantenservice er nog eentje kon vinden, alleen ze kon mij niet bereiken op dat moment. Toen is ze maar zo vrij geweest om hem voor mij te bestellen. Ik helemaal blij natuurlijk toen ik het mailtje las!
Wat een fijne service!

Gisteren kwam het kleed binnen en mijn zoontje wilde er meteen mee spelen, zo leuk vond hij het. Dus tijdelijk maar even het kleed in zijn nieuwe kamer gelegd zodat hij er even op kon spelen.
Het kleed is erg leuk, de kwaliteit voelt goed en de afmeting is 90 x 130 cm. Er zit geen antislip onder, maar op onze houten vloer bleef het toch goed liggen.
Lars op het speelkleed

Op dit moment zijn volgens mij bijna alle producten uitverkocht, zodat ze ook niet zichtbaar zijn op de site. Ik geef je hieronder de linkjes naar de website, dan kun je in ieder geval kijken of ze nog steeds uitverkocht zijn of inmiddels weer te bestellen. Wat bij mij goed werkte, was dat zolang H&M de bestelling nog niet verstuurd heeft, dan voegen ze alle producten toe aan die ene bestelling en betaal je maar 1x verzendkosten. Wel goed in de gaten houden of de bestelling nog niet verzonden is, anders krijg je wel verzendkosten omdat het een nieuwe zending betreft.

Zwart Wit speelkleedH&M
Porseleinen bordjeH&M
Porseleinen mokjeH&M
Porseleinen SchaaltjeH&M
Schoolbordje in de vorm van een vrachtwagenH&M
Grijze opbergmand met auto’sH&M

Op de site vind je van H&M vind je nog veel meer leuke producten die hier best wel leuk bij deze stijl passen.

Mocht je het speelkleed niet meer vinden, dan is er ook nog een vergelijkbaar kleed van OYOY, dit kleed heeft wel een ander formaat, namelijk 70 x 180 cm en kost 55,-, het is te koop in de VT-wonen shop
Speelkleed OYOY foto H&M

KleinlogoGoodlives

 liefs Claudia

My Socials Goodlives

(Visited 8.170 times, 1 visits today)

Geef een reactie