DIY: Kleuren voor volwassenen met een krukje van de Hema (Hemahack#1)

Krukje van de hema in gebruik vierkant


Afgelopen week liep ik bij de Hema en toevallig viel mijn oog op een kartonnen krukje. Wat een grappig krukje van de Hema. Meteen gingen de radertjes in mijn hoofd aan de gang en kreeg ik wat ideetjes om het krukje wat op te pimpen.


Kartonnen krukje

Ze waren afgeprijsd van € 4,50 naar € 1,00, echt geen geld. Echter ze zijn maar in twee verschillende kleuruitvoeringen te koop, eentje in de kleuren mintgroen/beige en de andere in het creme/beige. Degene met mintgroen heb ik meteen genomen voor de nieuwe kamer van Larsman. Super leuke krukjes, alleen de kleuren passen verder niet zo bij de rest van mijn huis.

Echter toen ik even rondliep in de winkel, kreeg ik het lumineuze idee om de beige vlakjes dan maar in te kleuren met zwarte stift.
Dus ook de andere meegenomen, samen met een setje van 4 zwarte watervaste stiften.
Watervaste stiften

Als eerste heb ik het krukje helemaal aan beide kanten uitgevouwen.
Krukje van de Hema uitgevouwen

In de volgende stap heb ik met een lineaal over alle lijntje een zwarte lijn gezet.
Krukje van de Hema fase 1

Daarna een aantal dagen regelmatig zitten kleuren. Kleuren voor volwassenen zeg maar. haha, op het laatste kon ik geen vakje meer zien, maar het resultaat is leuk geworden. En dat voor een krukje van maar € 1,- en een paar stiften van € 2,95. waarvan ik er zelfs nog eentje over heb.

Krukje van de Hema fase 2
Krukje van de hema in gebruik

Het krukje van de Hema is erg handig, is ongeveer 40 x 40 x 40 cm groot en kan worden belast tot 120 kilo. Het is makkelijk in elkaar te zetten en het lijkt erop dat het ook goed in vorm blijft. Het mag alleen niet nat worden.

Krukje van de hema in elkaar
Krukje van de hema voorkant

Heb je vragen over de DIY projectjes of wil je graag laten zien hoe jouw project is geworden? Sinds kort heb ik ook een Facebook group gemaakt Goodlives interior projects group. Je moet je wel even aanmelden als je lid wil worden.

KleinlogoGoodlives

 liefs Claudia

My Socials Goodlives

(Visited 1.524 times, 1 visits today)

Geef een reactie