Eerste blogpost op Goodlives.nl

Deel van onze woonkamer


Hey, wat leuk dat je mijn eerste blogpost op Goodlives leest. Ik heb een poosje getwijfeld of ik wel met deze Blog wil beginnen. Naast Goodlives, schrijf ik ook Blogs voor Cakesandpumps, mijn lifestyleblog. Twee Blogs is eigenlijk al best wel druk, maar ook heel leuk om te doen. Op mijn andere twee Blogs vind ik echter dat ik niet zo uitgebreid over interieur, verbouwen, wonen en accessoires kan schrijven. Niet op mijn foodblog, omdat dit met name over eten gaat eigenlijk ook niet op mijn lifestyleblog, omdat dat dan toch al snel een woonblog zou worden en geen lifestyleblog meer zou zijn. Dus uiteindelijk toch besloten om nog een Blog te beginnen.

Interieur, wonen, styling, verbouwen en alles wat daarmee te maken heeft, is al belangrijk voor me sinds ik op kamers ging. Aan de hand van de Ariadne en de DoeHetZelf (later 101woonidee) probeerde ik meubels op te knappen, accessoires te maken en allerlei dingen te verzinnen om mijn studentenkamer gezellig te maken. Later veranderde mijn smaak van de landelijke stijl zoals in Ariadne vooral getoond wordt, naar een strakkere stijl met meer design. Bladen als Eigen huis en Elle wonen begon ik leuk te vinden, maar ook VT Wonen.

Deel van onze woonkamer

Eind 2002 kochten we ons huidige huis. Een oude pand van voor 1900, helemaal uitgewoond door de vorige bewoners. Al bijna 13 jaar zijn we het huis aan het verbouwen en opknappen. Niet elk jaar even fanatiek, maar stukje bij beetje werd het huis steeds mooier. De laatste jaren was de fut er echter een beetje uit. Ik ben begonnen met een moeilijke Master studie op Nyenrode, raakte ondertussen zwanger, wat niet helemaal vlekkeloos verliep. En daarna slokte onze zoon een hoop tijd op. De studie werd weer opgepakt, zodat van verbouwen niet zoveel meer terechtkwam. Tot ik in Februari 2015 een beetje verslingerd raakte aan Pinterest (Pinterest Goodlives and Pinterest Cakes and Pumps). Daarna werd ik actiever op Instagram, begon ik mijn twee Blogs en langzamerhand kreeg ik weer zin om wat aan ons huis te doen. Vooral op Instagram zie ik prachtige foto’s voorbij komen waardoor ik gemotiveerd ben geraakt om een aantal ideeën uit te voeren die al een jaar of 8 in mijn hoofd zaten;-)

Detail keuken

Waarom Goodlives?
Heel lang geleden, ergens in 2001 ben ik begonnen met een webshop voor sieraden met als naam Goodlives. Al snel ging ik kralen die ik over had verkopen op een andere site, Goodlivesbeads (Die nu verhuisd is naar Okariconcepts). Voor Goodlivesbeads gebruikte ik een veel beter webshopysteem dan op Goodlives en uiteindelijk ben ik gestopt met de site Goodlives. De domeinnaam heb ik gehouden en komt nu, voor mijn Blog over interieur en wonen goed van pas. Want Good Lives, zoals mijn bedrijf officieel heet, staat voor het Goede leven. En bij het goede leven hoort voor mij ook een gezellig ingericht huis.
Ik hoop jullie met mijn Blogs te inspireren, net zoals heel veel andere mensen mij weer inspireren met hun mooie foto’s en leuke ideeën.

KleinlogoGoodlives

 liefs Claudia

My Socials Goodlives

(Visited 319 times, 1 visits today)

Geef een reactie