Mijn Top 5 Songs #3

De laatste paar dagen ben ik niet zo lekker geweest. Een of ander virus dat me een beetje op de pot liet zitten;-) Vandaag voel ik me al een stuk beter, maar kan echt wel een paar relaxte zomer muziekjes gebruiken! Na wat zoeken heb ik er een paar gevonden op Youtube voor deze Top 5 songs #3. Click verder om te kijken welke songs ik uitgezocht heb.

De eerste song is “Summer Thing from Afrojack, featuring Mike taylor”. Gewoon een lekker vrolijk liedje, voel ik me meteen al een beetje beter door;-). Voor wie Afrojack niet kent, Afrojack is een Dutch DJ, die met grote namen werkt zoals Pitbull en Ne-Yo. Hij werkt regelmatig samen met David Guetta, met wie hij een Grammy Award heeft gewonnen voor het remixen van de song “Revolver” van Madonna. “Summer Thing” is een lekker nummer met goede beats. Oh ja, niet vergeten dat er eerst altijd een advertentie komt op Youtube voordat het echte clipje begint.

De tweede song voor de Top 5 songs #3 is van Pharell Williams en heet “Freedom”. Ik moest dit liedje echt wel een paar keer luisteren voordat ik het wat begon te vinden, maar hoe vaker ik het hoor, hoe leuker ik het begin te vinden. Heb je dat ook gehad met die liedje? In het filmpje ook hier alleen maar de song en geen video.

Avicii is in de zomer echt altijd een van mijn favorieten. Die happy deuntjes van Avicii zijn altijd zo lekker. Als je naar Ibiza gaat dit jaar en heel graag Avicii wil zien, dan moet je echt naar Ushuaia gaan. Hij treedt daar elke zondag op tot het einde van augustus. edit: helaas leeft Avicii niet meer en zullen we zijn optredens voor altijd moeten missen

Na de Avicii song blijven we nog even into House music met Don Diablo ft. Emeni en de song “Universe”. Don Diablo is een Nederlandse DJ, geboren in Coevorden (1980). Zijn style is  o.a. Electro en Dubstep waarbij hij andere stylen door zijn songs heen mixt. De song die ik uitgekozen heb begint eerst met een klein verhaal, waarna het echte liedje begint. Nice beats!

De laatste song van de Top 5 songs #3 is een beetje rustiger, dan kun je een klein beetje afkoelen na al die Dance music. Deze song, “No way no” is van Magic. Magic is een Canadese band, die begonnen is in 2012. Nooit van deze band gehoord, maar “No way no” geeft me het gevoel dat je krijgt als je heerlijk samen met je lief in een (gehuurde) auto, door een of ander exotische zomerse bestemming rijdt. Ramen open, wind door je haren, volume zo hard mogelijk en luisteren naar lekkere zomer muziek. Voel je het? Lekker he…….

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 25 times, 1 visits today)

Geef een reactie