Hotspot: Amante Beach Club Ibiza

De broer van M. heeft twee keer geprobeerd om samen met zijn vrouw naar Amante Beachclub te gaan, en twee keer stonden ze voor een gesloten deur vanwege een bruiloft of een feestje. Het maakte me een beetje nieuwsgierig naar deze beachclub. Na wat lees en speurwerk op internet, was ongeveer iedereen echt lyrisch over deze club en ook de plaatjes op de website logen er niet om. Een verborgen schat, heel erg mooi en met een heel mooi uitzicht op de baai van Sol d’en Serra. Dus bij onze derde bezoek aan Ibiza stond deze beach club hoog op onze to-do lijst. Ben je ook nieuwsgierig naar Amante? Lees dan verder.

Amante Beach club ligt heel dicht bij Santa Eularia en bij het strand Cala Llonga. Als je je auto op de parkeerplaats van Amante parkeert, dan zie je eerst dit bord, wat je verwelkomt bij de Beach club:

En als je naar het restaurant loopt, dan zie je meteen de prachtige zee, een stukje van het strand en de baai.

We waren natuurlijk weer vergeten om te reserveren, wat natuurlijk niet heel erg slim is als je al weet dat je familie al twee keer voor niks voor de deur heeft gestaan. Maar we hadden geluk. Na een kwartiertje zou er al een tafeltje vrij zijn. We konden even in het lounge gedeelte van het restaurant wachten. Tijdens het wachten kreeg Larsman een super leuk doosje met kleurpotloden, speciaal voor Amante gemaakt, wat hij ook nog eens mocht houden. En natuurlijk een stuk papier om op te tekenen. Wow, hoe kindvriendelijk is dat!!!
De beach club zelf bestaat uit een restaurant boven, een bar daaronder waar je ook kunt eten. En voor de bar de beach club, ook met tafels waar je kunt lunchen of dineren.

Amante heeft een klein menu voor het lounge gedeelte van het restaurant en een grotere kaart voor het restaurant en de bar zelf. Je kunt vis, vlees en vegetarisch eten. Hier kun je het menu bekijken van Amante. Wij wilden alleen iets simpels eten, omdat we ‘s avonds ook nog met de familie uit eten zouden gaan, dus we hebben alleen een bief burger en wat kip gegeten. Maar de de vis van de dag zag er echt heerlijk uit, ik baalde eigenlijk stiekem dat we ‘s avonds nog uit eten zouden gaan;-), anders had ik die vis zeker genomen. Larsman heeft een kleine sandwich gegeten en met zijn drietjes hebben we nog wat fruit na gegeten. Heerlijk!

Na de luch konden we de wandelwagen nog even boven laten staan, om de bar en de beach club zelf te gaan bekijken. Als je aan de achterkant uit het restaurant stapt, dan heb je echt een prachtig uitzicht over de Sol d’en Serra baai.

Zoals je kunt zien op de foto’s, staan er overal zitjes, alleen niet zo heel veel ligbedden. Dus als je ook graag op een ligbedje wil liggen, dan zou ik wel even reserveren van te voren.
Als je beneden over het strand gedeelte naar het einde loopt, dan vind je een klein plekje onder en Balinese hut,  waar je een massage kunt krijgen.

Het is echt waar, deze beach club is echt prachtig en de uitzichten zelfs nog mooier! Als ik nog niet getrouwd zou zijn, dan zou ik het wel weten…….hahaha M. heeft dus geluk, bij Amante trouwen zal vast een fortuin kosten;-)
Het grappige is, toen we daar waren vroegen we even na of ze de volgende dag wel open zouden zijn. M. zijn broer wilde namelijk een nieuwe poging wagen. Haha en je raadt het vast al……… ze waren weer gesloten voor een bruiloft;-). Maar de dag daarna waren ze van harte welkom.
Dus wil je ook gaan, vergeet dan niet om te reserveren!

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 27 times, 1 visits today)

Geef een reactie