Theepot Theo van Stelton

Theepot Theo met twee mokken van Stelton, Goodlives.nl

Een paar weken geleden kocht ik deze mooie theepot Theo van Stelton. Echt een hele mooie theepot, hij stond dan ook al een poosje op mijn wishlist;-)
Theepot Theo is zwart, hoewel het eigenlijk meer heel donkergrijs lijkt. Aan de binnenkant is de pot van keramiek en aan de buitenkant zit een laagje gietijzer.

image
Op het gietijzer zie je wel heel snel strepen, maar deze veeg je er ook weer heel makkelijk af. Theepot Theo is 1,25 liter, is 22 cm breed en 16 cm hoog.
Wat ik zelf heel tof vind aan deze theepot is dat hij heel goed in een minimalistisch interieur past met zijn Scandinavische uitstraling. En door het bamboe handvat en de bamboe deksel kan je de pot ook heel goed bij Japans servies gebruiken.
image
Bij Theo heb ik ook nog twee kopjes gekocht, om er echt een setje van te maken. De kopjes zien er hetzelfde uit, ook met keramiek en gietijzer en hebben een deksel van bamboe die je ook meteen als onderzetter kunt gebruiken.
image
image

De theepot Theo van Stelton en de kopjes zijn ontworpen door Francis Cayouette voor Stelton. In de serie zijn ook nog kommetjes, een koffiemaker en een Rechaud te koop. In 2015 heeft de serie de iF design award gewonnen.

image
image
image
Theepot Theo van Stelton op goodlives.nl

De theepot, kopjes en alle bamboe deksels zou ik trouwens niet in de vaatwasser stoppen, ik denk dat ze dan kromtrekken of zelfs uit elkaar kunnen vallen. Dit stond niet op de doos, maar ik lees het wel op de site van VT-wonen.

Heb je vragen over de DIY projectjes of wil je graag laten zien hoe jouw project is geworden? Sinds kort heb ik ook een Facebook group gemaakt Goodlives interior projects group. Je moet je wel even aanmelden als je lid wil worden.

KleinlogoGoodlives

 liefs Claudia

My Socials Goodlives

(Visited 554 times, 1 visits today)

Geef een reactie