Sunday Smoothie: Banaan Aardbei

Ik heb inmiddels al een heleboel Smoothies geproefd de laatste paar weken, maar het heeft helaas niet voorkomen dat ik behoorlijk verkouden ben geworden.
Natuurlijk niet zo gek. Fruit kan er voor zorgen dat je gezond blijft, maar het is geen wondermiddel.
Maar ik vind Smoothies wel heel erg lekker, dus ik ga definitief door met de Sunday Smoothie serie.
Deze keer hebben we een Banaan aardbei Smoothie getest. Deze Smoothie is echt super simpel om te maken.

Als je Smoothies wil maken, dan is het meest belangrijke gereedschap de blender. Ik heb een hele simpele, die maar 1 ding kan en dat is mixen. Wel op twee verschillende snelheden, maar ik merk niet echt veel verschil tussen de twee standen.
Het belangrijkste met blenders is dat je van tevoren even goed bedenkt wat je er mee wil gaan doen. Ik heb dat niet gedaan, ik wilde gewoon een mooie die leuk in mijn keuken zou staan 😉 haha inmiddels is hij zeker 13 jaar oud, maar gelukkig kan hij alles wat ik van een blender verwacht, zoals ijs crushen en bevroren fruit mixen.
Als je ijsklontjes wil crushen, dan heb je er wel eentje nodig die behoorlijk krachtig is. En dat geldt eigenlijk ook als je bevroren fruit wilt blenderen (euh is dit een woord? Na ja je snapt wel wat ik bedoel;-)).
Dus ja een heavy duty blender heb je dus zeker nodig met Smoothies.
En het leuke is je kunt hem dan ook meteen voor de Cocktail Friday van Goodlives gebruiken!

Het Recept:

Sunday Smoothie: Banaan Aardbei

Cakesandpumps
Voor deze Sunday Smoothie een makkelijk te maken smoothie met aardbeien en banaan. Geniet lekker van deze zoete, maar gezonde smoothie.
Porties 1

Equipment

  • Blender

Ingrediënten
  

  • 150 gram Aardbeien
  • 1 Banaan
  • 120 ml biologische yoghurt
  • 60 cl biologische melk

Instructies
 

  • Maak de Banaan schoon en snijd ze in stukken. Was de aardbeien en haal de kroontjes er van af.
  • Pureer de stukjes banaan en aardbei, samen met de yoghurt en de melk in de blender.
  • Doe de mix in een glas en serveer de banaan aardbei smoothie meteen.
  • De Smoothie is klaar!

Liefs Claudia

Edit: deze post is van mijn oude blog Photos for foodies. Met deze Blog ben ik gestopt, maar ik vond het zonde om de receptjes verloren te laten, daarom heb ik de posten naar Cakes and Pumps en later naar Goodlives gekopieerd. De post is in 2015 door mij geschreven.

My Socials Cakesandpumps

(Visited 131 times, 1 visits today)

Geef een reactie