Five Pictures: Pasen

Voor deze nieuwe serie heb ik vijf foto’s gemaakt met als onderwerp Pasen. De eerste foto die je hieronder ziet, is gemaakt van kleine kwarteleitjes. Het kostte me veel meer tijd om deze foto te maken, dan ik van tevoren ingeschat had. Maar ik heb wel weer wat met photoshop kunnen oefenen, dus dat was leuk! En ik ben erg blij met het resultaat!

De eitjes op de volgende foto heb ik gekocht bij de Hema. De instructie zei dat ik de topjes van de eitjes eraf kon krijgen door met een lepeltje tegen het topje te slaan. haha not, ik had beter een bijl kunnen gebruiken, zo moeilijk als het topje eraf ging. Maar het is uiteindelijk gelukt. Nu ongeveer een maandje wachten of er ook een plantje uit de paaseitjes komt groeien.

In mijn woonkamer heb ik deze leuke Marrokaanse schaal staan. Die schaal heb ik al zeker tien jaar, maar ik ben hem pas afgelopen zomer gaan gebruiken. Het is een superleuke schaal om allerlei kleine dingetjes op te zetten, samen vormen ze dan een groter geheel. Vorige week aangepast voor pasen.

De laatste twee foto’s zijn gewoon foto’s met leuke kleine eitjes, in paas stijl.

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 17 times, 1 visits today)

Geef een reactie