Howaboutfrankie: Prachtige handgemaakte kussenhoesjes

kussenhoesjes van Howaboutfrankie op stoelIG

Vorige week kocht ik dit super gave kussen bij Howaboutfrankie. Ik vind het heel erg leuk als mensen leuke, handgemaakte spulletjes verkopen. Vooral de kleinschaligheid spreekt me aan, zoals bij deze handgemaakte kussenhoesjes van Howaboutfrankie.

kussen howaboutfrankie op stoel
Edit: Helaas is Howaboutfrankie ermee gestopt

Howaboutfrankie is het bedrijf van Mirelle. Ik heb haar zelf nooit ontmoet, maar kwam via via op haar Instagram account. Ik vond haar kussens meteen heel erg leuk, ze gebruikt lichte kleurtjes zoals Mintgroen, okergeel, wit, maar ook zwart. Okergeel is toch een kleur die stiekem de afgelopen maanden ons huis is binnengeslopen;-). Dus het kussenhoesje ging op de wishlist.
Vorige week heb ik er eindelijk een besteld en daarna ook eens wat meer op de website van Howaboutfrankie rondgeneusd. Op de site las ik dat Mirelle in april 2014 gediagnostiseerd is met borstkanker. De behandeling ging moeizaam en ze is er al heel snel mee gestopt. Dit greep mij wel aan. Ik heb zelf al een poos best veel last van pijn onder mijn oksel en aan de linkerborst. Drie weken geleden eindelijk de stap gezet om naar de huisarts te gaan, mammografie gehad, ook nog een echo en gelukkig is er niets uitgekomen. Maar toen ik het verhaal van Mirelle las, toen besefte ik wel hoe snel het ook verkeerd kan gaan.
De borstkanker heeft Mirelle er toe aangezet om haar bedrijf te verkopen en in december 2015 met Howaboutfrankie te starten om zoals zij zelf zegt: “producten te maken waar ik kriebels van in mijn buik zou krijgen en waar ik trots op kon zijn.”

kussenhowaboutfrankie square
Ik heb dit kussen gekocht omdat deze kleurtjes heel leuk bij de rest van ons huis passen, maar op de site staan nog veel meer kleurtjes. Daarnaast kun je ook een custommade kussen laten maken.

De kussenhoesjes zijn echt heel mooi gemaakt, van wolvilt. Aan de achterkant gebruikt Mirelle vintage knoopjes. Dus ik zou zeggen neem snel een kijkje op haar site.

kussen howaboutfrankie op de bank
closeup howaboutfrankie kussen
Haf kussen op bank

Heb je vragen over de DIY projectjes of wil je graag laten zien hoe jouw project is geworden? Sinds kort heb ik ook een Facebook group gemaakt Goodlives interior projects group. Je moet je wel even aanmelden als je lid wil worden.

KleinlogoGoodlives

 liefs Claudia

My Socials Goodlives

(Visited 510 times, 1 visits today)

Geef een reactie