Mijn Top 5 Songs #2

Voor de maand mei heb ik voor de tweede blog van de “My Top 5 serie” weer wat nieuwe muziek voor je geselecteerd. Dit keer ook weer wat langzamere en wat snellere Dance muziek. De zomer komt er aan (hoop ik), dus we kunnen wel wat happy music gebruiken. Lees verder om te zien welke muziek ik geselecteerd heb.

Luister maar eens naar deze nummers op Youtube:

De eerste in de Top 5 is “Hungry van Dotan”. Deze song geeft me echt zo’n lekker gevoel, die verdient het om als eerste in het rijtje genoemd te worden. Ik kon geen echte clip vinden alleen maar clipjes met Lyrics of Live versies. Ook leuk natuurlijk, maar ik vind het origineel het mooist. Du een beetje een suf plaatje hier met alleen maar muziek. Ik vraag me wel af of er een echte clip bestaat, of dat deze misschien gewoon niet beschikbaar is op Youtube.
Wat ik nog niet wist is dat Dotan een Nederlandse Singer Songwriter is. Je kunt Hungry vinden op het album 7 layers.

De tweede song die ik geselecteerd heb is “Ghost Town from Adam Lambert”. Het begint als een beetje een langzaam liedje, en daarna wordt het een beetje sneller. Je zou echt eens naar deze song moeten luisteren. Een dingetje is wel dat als je de tekst “My heart is a ghost town” kent, dan ken je waarschijnlijk de halve song al wel. Maar toch vind ik het een leuk liedje, de tune, de tekst, het blijft in mijn hoofd zitten;-).

Nummer 3 in de Top 5 is een beetje dezelfde categorie als Ghost Town. Simpele teksten maar een lekker tune zorgen er voor dat “Make me feel better from Alex Adair” een lekker nummer is om naar te luisteren. Het past perfect op een leuk zonnig terrasje met meer up-tempo lounge music. Ibiza style, tenminste zo voelt het voor mij wel. Haha de video is wel een beetje simpel, beter om er niet naar te kijken als je deze song voor de eerste keer luistert. Het zou de song een klein beetje om zeep helpen;-).

De volgende song is ook niet zo snel, maar wel een dance song. Met Intoxicated heeft Martin Solveig wel weer een lekker nummer neergezet. Ik heb Martin Solveig live gezien in het voorprogramma van Madonna in Zwitserland in 2013 en dat was niet verkeerd. Ik dacht altijd dat hij Nederlands was, maar kwam er die dag achter dat hij een Franse Dj is. Hij is al een aantal jaren in “the House” en maar een paar jaar jonger dan dat ik ben;-).

En dat geldt eigenlijk ook voor de laatste Dj die ik uitgezocht heb voor mijn top 5 songs. Ook Frans en zelfs een beetje ouder ;-). Vorig jaar zijn we naar de openingsparty van David Guetta in the Pacha, Ibiza geweest. Wat een super show! De song die toen net uit was, was “bad”. Ooooowwwww, wat vond (en vind) ik dat een lekker liedje!!! Daarna kwam hij met een nieuw album en met het nummer “Dangerous” wat ook helemaal mijn nummer was. Ik kan dus eigenlijk gewoon niet kiezen welke ik nu hier neer ga zetten. Dus dan maar allebei, dan kun je zelf bepalen welke je het leukst vindt:

En welke vind jij het lekkerst klinken?

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 26 times, 1 visits today)

Geef een reactie