Mijn Top 5 Songs #1

Er is zoveel verschillende muziek die ik leuk vind. Maar soms hoor ik songs op de radio die maar in mijn hoofd blijven zitten. Dit overkomt me vooral wanneer ik aan het auto rijden ben en luister naar SlamFM of radio 538. Een van deze liedjes is Major lazer & DJ Snake met “Lean on”.(Klik op de titel om de gehele Blog te lezen)..

De tweede van de songs, die me een goed gevoel geeft, omdat het zo’n vrolijk liedje is, is “Time of our lives” from Pitbull with Neyo. Als ik dit liedje op de radio hoor, dan krijg ik meteen zin om te dansen. Want dan weer moeilijk gaat omdat ik dan in de auto zit;-).

Het volgende liedje is meer een Dance song, van Sander Kleinenberg ft Gwen McCrae. Wat een stem heeft dat mens, probeer dat maar eens mee te zingen zo laag (als vrouw dan).

Net als deze, de vierde van de songs: you got me feeling electricity, when your lips touching mine we’re like AC/DC………………,”Perfect Storm” van Made in June doet je denken aan die ene persoon die ooit je leven op zijn kop zette;-)

De laatste is een beetje een Golden Oldie. Ik hoorde deze laatst op de radio en kreeg het liedje niet meer uit mijn hoofd.

Haha “Breaking the habit” van Linkin Park is we een gevaarlijk liedje in de auto, je rijd makkelijk te hard terwijl je naar dit nummer luistert.

Wat zijn jouw favoriete liedjes op dit moment?

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 28 times, 1 visits today)

Geef een reactie