Groeten en Fruit – Asis Fruitswagen Curacao

Het is alweer even geleden dat ik een Blogpost gemaakt heb over Curacao, terwijl ik nog best een aantal dingen heb die we gedaan hebben of waar we gegeten hebben die ik graag met jullie wil delen. Tijd dus om maar weer eens een paar Blogpostjes te schrijven.
Elke dag reden we op de weg terug naar ons appartementje bij Jan Thiel baai, langs een grappig groente en fruittentje, waarop stond Groeten en Fruit, de Asis Fruitswagen. We wisten niet zo goed of je er nu alleen maar groente en fruit kon kopen of ook wat kon drinken. Maar we zagen wel elke dag mensen in het stalletjes staan.

Op een van onze laatste dagen wilde ik toch wel eens een kijkje nemen, was het tentje dicht. Op dat moment was net een paar dagen de groente en fruit crisis met Venezuela begonnen, dus overal op het eiland was een tekort. We baalden ontzettend.
Maar de volgende dag hadden we meer geluk, het tentje was open. Meteen op de rem en gaan kijken;-)
Bleek dat je er verse smoothies maar ook heerlijk verse kokosnoten sap kon drinken. De kokosnoot wordt vers opengesneden, rietje erin en drinken maar.

Maar op het menu stond ook kokos ijs. Dat wilde ik wel eens uitproberen. In een schoongemaakte kokosnoot kreeg ik mijn kokosijs opgediend.
Nou echt een aanrader, lang geleden dat ik zulk lekker kokosijs op heb. De Larsman vond er echt niets aan, dus Martin kon de rest opeten. Maar die was ook helemaal enthousiast.

Het tentje met de grappige naam Groeten en fruit het Asis fruitswagen en wordt gerund door de Venezuelaan Guzman.
Naast het fruitstalletje, wat eigenlijk een omgebouwde zeecontainer is, heeft Guzman van pallets zitjes gemaakt. De paarse zitjes zijn niet te missen als je op de Caraccasbaai langs het stalletje rijdt.

Dus ben je in de buurt, ga zeker even een kokosijsje eten, of een heerlijke smoothie drinken als je niet van kokos houdt en wacht niet tot het einde van de vakantie zoals wij. Laat je me weten wat je ervan vond?

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 104 times, 1 visits today)

Geef een reactie