Cocktail Friday: Cloud 9

Vorig weekend was echt een super druk weekend voor ons. We hadden een bedrijfsweekend met het team van Bailey Lights, het bedrijf waar ik werk. Op Vrijdag was ik zo druk met inpakken en laatste boodschappen doen, dat het schrijven van mijn blogpost voor Cocktail Friday, een Cloud 9 voor deze week, er niet meer van gekomen is.
Bailey bestaat dit jaar 30 jaar, daarom zijn we lekker met een hele hoop collega’s van vrijdag tot zondag, naar de Belgische Ardennen geweest. En natuurlijk heb ik daar een cocktailtje voor mijn collega’s gemaakt, een Mojito.

Hoewel ik geen tijd had om een post te schrijven, hadden we wel de dag daarvoor een cocktail geproefd. Daarom schrijf ik toch nog deze tweede blogpost naast de Cocktail Friday van vandaag: de Batida de Banana Coco.
Waarom? Omdat deze Cloud 9 cocktail echt super lekker is, dat recept wilde ik jullie dus niet onthouden.

De Cloud 9 cocktail is een cocktail die wordt geserveerd in de businessclass van Cathay Pacific. Iedereen die wel eens met Cathay in de businessclass vliegt weet dus allang hoe lekker deze cocktail is. Maar voor iedereen die net zoals wij alleen economy class vliegt, deze cocktail moet je echt thuis proberen!
Hij drinkt alleen wel heel makkelijk weg, zo als limonade, haha dus oppassen dat je niet dronken wordt;-), want er zit natuurlijk wel alcohol in.

Lekker weekend met de twee cocktails van deze week!

Edit: deze post is van mijn oude blog Photos for foodies. Met deze Blog ben ik gestopt, maar ik vond het zonde om de receptjes verloren te laten, daarom heb ik de posten naar Cakes and Pumps en later naar Goodlives gekopieerd. De post is in 2015 door mij geschreven.

Het recept:

Cocktail Friday: Cloud 9

Cakesandpumps
De Cocktail Cloud 9 van Cathay Pacific deze keer voor de Cocktail Friday. Een heerlijke Cocktail met Contreau, Wodka en 7-up of Sprite.
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 40 ml Cointreau
  • 40 ml Vodka
  • 7-up of Sprite
  • Ijsblokjes
  • Takje Munt blaadjes voor de decoratie

Instructies
 

  • Doe de ijsklontjes in een longdrink glas.
  • Giet de Wodka en de Cointreau over de ijsklontjes.
  • Vul de rest van het glas daarna met 7-up en mix het drankje met een lepel.
  • Decoreer het glas met een takje muntblaadjes.

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 76 times, 1 visits today)

Geef een reactie