42ste verjaardag en start van Cakes and Pumps

Vandaag ben ik jarig, mijn 42ste verjaardag! Vandaag alleen niet zo heel veel tijd om dit te vieren, omdat ik moet studeren voor mijn (hopelijk) laatste tentamen. Maar vandaag is ook de dag dat ik wilde starten met Cakes and Pumps. De laatste paar jaar heb ik niet zo heel veel tijd gehad om creatieve dingen te doen zoals schilderen, DIY projecten, koken, fotografie etc. Begin 2012 ben ik met een Master studie begonnen op Nyenrode en een paar maanden later kwam ik erachter dat ik zwanger was van onze zoon Larsman, die begin 2013 geboren is. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik weer verder gegaan met mijn studie en vanaf toen helemaal geen tijd meer creatieve dingen, klussen in huis of lekker koken.
Maar inmiddels is het einde van mijn studie in zicht, alleen nog dit laatste vak en een Master Thesis, hhmmm hahaha en ik dacht dat ik tijd over had? Yep dat heb ik, omdat ik besloten heb om de Thesis door te schuiven naar September 2015. Zo, de komende maanden dus heeeeel veel tijd om creatief bezig te zijn.
Met Cakes and Pumps houd ik je op de hoogte van alle kookkunsten, Food fotografie oefeningen en alle andere DIY projects waar ik mee bezig ben, of die nog klaar liggen om afgemaakt te worden ;-). Misschien ga ik zelfs wel weer wat sieraden maken of wat schilderen. You will see it soon…. (Maar nu eerst weer aan de studie).

p.s De site is nog niet helemaal af, daar ga ik de komende weken mee aan de slag. Kom dus lekker kijken voor de updates, of volg me op mijn Insta of Facebook van Cakesandpumps of andere Social media (zie de icons rechts).

liefs Clau

My Socials Cakesandpumps

(Visited 17 times, 1 visits today)

Geef een reactie