Sunday Smoothie: Ananas Mango Aardbeien

Ik kan wel een goede smoothie gebruiken deze ochtend. We zijn gisteravond met vrienden uit eten geweest. We zijn naar een Japans-all-you-can-eat-concept restaurant geweest, genaamd Asuka. Het concept is simpel en je eet altijd veeeeeeeeeel te veel (oeps, zo kom ik natuurlijk nooit van die extra kilo af die er nog is van Ibiza;-)). Het eten is er prima. Ik heb lekker Sushi, Sashimi en heel veel bief en kip op. Het concept is erg leuk, want we bestelden alle vier wat we lekker vonden en konden dat dan ook weer allemaal met elkaar delen.
Zoals gewoonlijk hadden we van te voren gezegd dat we het niet zo laat zouden maken. Haha geen idee waarom we dat elke keer weer afspreken want er komt toch niks van. Nadat we het restaurant uitliepen was het eerste dat M. zei: “zullen we nog ergens een drankje doen?”. Tuurlijk. Dus weer veel te laat in bed, een beetje teveel alcohol gedronken en dan kan je wel een lekkere Ananas Mango Aardbeien smoothie gebruiken als ontbijt. Lees verder voor het recept.

Ook nog eens laat uit bed, maar toch aan de Sunday smoothies. Zie me hier aan het werk, samen met onze hond Bruno, die geduldig afwacht of er nog iets lekkers valt;-)

Voor deze fruit Smoothie heb ik Ananas Mango Aardbeien en verse orange juice gebruikt. Om heel eerlijk te zijn was ik een beetje druk met van alles en nog wat vandaag, dus M. heeft me meegeholpen om de smoothie te maken. al het fruit gesneden, wat bij een ananas en een mango al snel iets meer werk is dan bij ander fruit. Maar goed M. is dan ook onze fruit master hier in huis, waarbij hij ook nog eens heel erg gek is van Mango. Net zoals Larsman trouwens, dat moet dus gewoon wel in de genen zitten;-). Probeer het recept lekker uit, ik ben weer terug naar de keuken om wat voor te gaan bereiden voor onze gasten die komen eten en die nu ongeveer elk moment voor de deur kunnen staan.
Fijn pinksterweekend nog!

Het Recept:

Sunday Smoothie: Ananas Mango Aardbeien

Cakesandpumps
Ananas mango aardbeien, zijn heerlijke ingrediënten voor een Sunday Smoothie. Ik heb het gemixt met verse Orange Juice.
Porties 2

Equipment

 • Blender

Ingrediënten
  

 • 1 Mango
 • 250 gram Ananas Vers of bevroren
 • 250 gram Aardbeien
 • 2 dk sinaasappelsap

Instructies
 

 • Maak de Mango en de Ananas schoon.
 • Snijd de Mango en de Ananas in stukjes.
 • Mix de stukjes Mango, Ananas, de aardbeien samen met de sinaasappelsap in de blender.
 • Je kunt een stukje ananas apart houden om te decoreren.
 • Doe de mix in een glas en schuif een stukje ananas over de rand van het glas.
 • De Ananas Mango Aardbeien Smoothie is klaar!

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

Edit: deze post is van mijn oude blog Photos for foodies. Met deze Blog ben ik gestopt, maar ik vond het zonde om de receptjes verloren te laten, daarom heb ik de posten naar Cakes and Pumps en later naar Goodlives gekopieerd. De post is in 2015 door mij geschreven.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Geef een reactie