Koko’s Beach Curacao, Jan Thiel baai

Op Jan Thiel beach, Curacao vind je dit heerlijke stukje strand bij Koko’s beach. Het is volgens mij nog niet zo lang geleden aangelegd of opgeknapt door het Chogogogo resort, wat hier vlak bij ligt. Het ziet er in ieder geval erg mooi uit en wat is er nu lekkerder om even de straat over te steken en meteen bij zo’n lekker tropisch strandje te kunnen gaan liggen.

Jan Thiel is een heel relaxed deel van Curacao, je vindt hier wel voornamelijk toeristen die in de paar hotels verblijven die in dit gedeelte van het eiland staan.

Wij verbleven in het Chogogo resort van Tui, waar je een pasje krijgt om via de poort aan de overkant van het resort op dit gedeelte van het strand te komen. Je kunt ook via de ingang van Papagayo resort op het strand komen, je loopt dan helemaal naar rechts tot het einde van het strand, dan kom je ook op dit deel van het strand.

Je kunt heerlijke strandbedjes huren en op het strand kun je eten en drinken bestellen bij het kleine restaurantje Koko’s. Het restaurantje heeft ook een aantal zitplaatsen waar je kunt lunchen. Het restaurantje is tot ongeveer 18.00 uur geopend.

Op het strandje van Koko’s beach heb je niet veel parasols, alleen dit idyllische standhutje, met een schommel en een hangmat eronder.

Hier wil je toch heel de dag wel lekker luieren en genieten van het heerlijke uitzicht;-).
Wij hebben hier in ieder geval heerlijk genoten op Koko’s beach, haha en ook van de cocktails (Mojito’s).

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 379 times, 1 visits today)

Geef een reactie