Kerst 2016, een paar foto’s

Kerst 2016 met hertjes en hout

Het jaar is echt zo snel gegaan, nog minder dan twee weken en dan is het alweer kerst 2016. Dit jaar heb ik niet zoveel fut om flink uit te pakken voor kerst. Al dat werken aan mijn scriptie hakt er toch goed in, het kost veel tijd, maar ik ben er ook best wel moe door. Ik probeer elk jaar wel een DIY dingetje voor kerst te maken wat dan voor jaren meegaat, maar helaas, dat zit er dit jaar niet in.
Ik heb dus maar een paar hoekjes gemaakt met kerstspulletjes die ik net nieuw gekocht had, of waar ik niet zoveel moeite voor hoefde te doen om ze op zolder te pakken. Hieronder wat fotootjes van mijn kersthoekjes voor kerst 2016.

Christmas 2016 with deers and wood

Afgelopen zomer vond ik deze mooie volkswagen bus bij de trekpleister, leuk met een boompje erop van de Action. Net zoals vorig jaar, maar toch een beetje anders:
Christmas 2016 in our Kitchen

Mijn drie kerstboompjes;-). De kamerden is van Ogreen (edit: helaas verkopen ze deze niet meer), de witte met vilt is van de Action en de metalen komt van onze lokale bloemist:
My three Christmas trees 2016

Kerst met een leuk poppetje van H&M voor mijn kleine man:
Christmas with kids 2016

Een poosje op zoek geweest naar leuke hertjes, uiteindelijk de kleinste bij Intratuin en de iets grotere bij &Klevering gevonden:
Kerst 2016 met hertjes en hout

De lamp van House doctor stond al een eventjes op mijn lijstje, maar ik ben toch lief geweest dit jaar, want vorige week van Sinterklaas gekregen. Het gouden blad is van H&M:
Light and cold at Christmas 2016

Nog eentje uit de keuken met de mooie Stendig kalender:
Kerstmis in de keuken 2016

Hertjes zijn volgens mij Het kerstdingetje van kerst 2016, ik zie ze echt overal. De zwarte kaarsenhouder is van H&M:
Deers and lights Christmas 2016

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen met heerlijk eten en veel gezelligheid!

Christmas 2016 with little christmastree

Heb je vragen over de DIY projectjes of wil je graag laten zien hoe jouw project is geworden? Sinds kort heb ik ook een Facebook group gemaakt Goodlives interior projects group. Je moet je wel even aanmelden als je lid wil worden.

KleinlogoGoodlives

 liefs Claudia

My Socials Goodlives

(Visited 852 times, 1 visits today)

Eén gedachte over “Kerst 2016, een paar foto’s”

Geef een reactie