Geel met wit gestreepte lente schoenen

Dit weekend kreeg ik mijn nieuwe paar schoenen binnen. Zoals sommige misschien al wel weten ben ik een echte shoe addict. Haha net zoals heel veel vrouwen in deze wereld;-). Ik denk dat ik met alle pumps, slippers, gympies, sandaaltjes, laarzen en andersoortige schoenen, wel over de 100 paar heb (haha ik ga natuurlijk niet precies vertellen hoeveel, anders wordt M. denk ik een beetje gek;-).
100 paar klinkt als veel, maar het maakt me nog niet de Imelda Marcos van Holland, die had volgens mij wel meer dan 4.000 paar schoenen. Ik ben best wel selectief in wat voor soort ik koop, ik heb dan ook niet 4 paar zwarte pumps in mijn kast staan, maar probeer echt te kijken naar wat ik niet heb en wat natuurlijk bij mijn kleding past. Daarnaast koop ik vaak goede schoenen, die goed zijn voor mijn voeten en die wel een paar jaar mee kunnen. Dat is ook wel weer een voordeel van het hebben van veel verschillende soorten, als je regelmatig afwisselt en ze niet al te vaak draagt, dan slijten ze ook niet zo snel!

Omdat de lente eraan komt, en het nog een beetje te koud is voor open schoenen, was ik op zoek naar dit model schoenen. Je ziet ze nu bij best veel winkels, in allerlei kleuren.

Toen ik aan het zoeken was vond ik dit super vrolijke paar van Patrizia Pepe. Ik wilde graag een vrolijk kleurtje en ik denk dat ik daar met deze gele exemplaren prima mee geslaagd ben. Ik heb deze gekocht bij Orangebag.nl. Dit is geen affiliate link en ik heb ook geen aandelen in Orangebag (hoewel M. daar wel van overtuigd is gezien de hoeveelheid Oranje pakjes die hier regelmatig aankomen;-)), maar dit is mijn meest favorite webshop. Ze hebben super leuke kleren, schoenen en accessoires en hun service is echt top!

De schoenen zijn bovenop gemaakt van leer en de zool is van rubber met touw. Ik heb smalle voeten die snel uit schoenen glippen, dus ik heb, zoals je op de foto hierboven kunt zien van die anti-slip dingen (hielgrip) aan de achterkant moeten plakken. Gelukkig blijven ze nu wel goed zitten.

Liefs Claudia

My Socials Cakesandpumps

(Visited 45 times, 1 visits today)

Geef een reactie