Go Back

BBQ: Varkenshaas stokjes

Cakesandpumps
Lekkere varkenshaasstokjes voor op de bbq. Varkenshaas is lekker mals en door het vlees spiraalvormig te rijgen smaakt het nog lekkerder.
Servings 2

Ingredients
  

  • 300 gram Varkenshaas
  • Satestokjes Meestal van bamboe
  • Gekruide olie ongeveer 3 eetlepels
  • Kruiden zoals knoflookpeper knoflookpoeder, vleeskruiden en cajun kruiden.

Instructions
 

  • Snijd de varkenshaas in plakjes. Doe dit van de korte kant, dan krijg je kleinere plakjes die makkelijk te rijgen zijn.
  • Doe de plakjes in een schaal en marineer ze met drie eetlepels olie en de kruiden naar smaak. Ik gebruik zelf altijd vrij veel kruiden.
  • Alles even laten staan om in te trekken (ongeveer 10 minuten).
  • Rijd de plakjes spiraalvormig, dus als of je een S maakt op het stokje.
  • Hierna lekker op de bbq!